Over mij

Saskia van ’t Hof-Looije

Als jong meisje wilde ik al de wereld en de mensen daarin ontdekken. Ik ging als kleuter in mijn eigen buurt op ontdekkingsreis en belde aan bij mensen die ik niet kende om een praatje te maken. Ik ben nog steeds nieuwsgierig naar de wereld om me heen. Deze nieuwsgierigheid heeft mij ook aan het reizen gezet en daardoor heb ik veel landen in de wereld mogen bezoeken. Ook heb ik gewoond in Londen, Oekraïne en Dubai, wat enorm verrijkende ervaringen waren. Naast het reizen over de grenzen, heb ik veel gereisd tussen verschillende organisaties. Met plezier heb ik in diverse branches, bedrijfsculturen en bedrijfsfasen gewerkt. Zie voor meer informatie mijn Linkedin profiel.

Naast deze ervaringen, heeft een aantal mooie opleidingen mij ook gevormd. Ik startte met mijn studie Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, wat mij een brede academische basis meegaf. Verdere opleidingen zoals een intensieve veranderopleiding van SIOO, de opleiding Integrale coaching bij Synervate en de opleiding Vertrouwenspersoon bij het Landelijk Instituut Vertrouwenspersonen.

Ssaz HR consultancy & coaching

Ssaz HR consultancy & coaching is de naam die ik aan mijn dienstverlening heb gegeven, wat staat voor solide, samen, authentiek en zorgvuldig.

Met veel plezier stimuleer ik mensen en organisaties in hun behoefte in beweging te komen, blokkades te overwinnen, hun talenten helemaal in te zetten en verder richting te geven aan hun groei.